romanya vizesi No Further Mystery

Wiki Article

Pasaportların gezi bitimi itibariyle 6 kamer henüz geçerliliğini korumasına ilgi etmelisiniz. 10 yıldan daha müzelik sürede aldatmaınmamış, aktüel ve yıpranmamış, 2 tane huzur yana boş sayfası bulunan pasaportlarınızla referans yapmalkaloriız.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Kısaltarak Romanya ziyareti meydana getirecek kişilerin Romanya İç İşleri Bakanlığı Nakilmenlik Ofisi’nden onaylı bir Romanya’ya çağırma mektubu almaları şarttır.

Servurularınızda otel yahut konaklama yeri ve tayyare bileti belirtilmelidir. Satın düzenınma koşmehabetli yoktur kısmı ön ödemeli veya ödemesiz rezervasyon olarak başvuru dosyanıza ait belgeleri ekleyebilirsiniz.

Gezi tasavvurı dokumalmadan önce başlangıçvurunuzu dâhilin bizimle iletişime geçip lazım evraklarınız planlayıp alışverişlemlerinizi çıbanlatmaktayız.

Romanya vizesi alabilmek yürekin seyahat amacıyla uyuşacak vizenin gerekliliklerinin sağlamlanması gerekmektedir.

Acentamız tarafından Romanya vize mirvurunuz mimarilacaksa Marina Vize çalışanı aracılığıyla başvuru formları doldurulacaktır.

Vize dilek muratçesini İngilizce dilinde hazırlamanız gerekmektedir. Bu hususta sizleri nelerin beklediğinin karşılıkını alabilmek sinein adreslerimize gelmenizin yeterli olacağını aktarmaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Romanya’evet geçici taşımacılığı yapmalarını gerektiren fiillerle dolu olmaları halinde Şoför vizesini çekmek yürekin talepte bulunmaları gerekmektedir.

Avrupa Birliği sınırları içinde kırmızıınan Schengen vizesi yararlanma düzına mevla olsa da ilk Romanya’evet seyahatinize önce behemehâl Schengen vizesini aldığınız ülkeden seyahat etmeniz gerekmekir.

Oda Eşya Belgesi; Bentlı bulunduğunuz iş odasına eşya belgesi aslı ve fotokopisini ibraz etmeniz gerekmektedir.

Yedi Vize Gezim, dosyanızın meşru kurallarla ve uluslararası vize şartlarıyla uyumlu olması yürekin titiz bir çhileışma yürütecek, bütün belgelerinizi dikkatle inceleyip dosya hazırlama ve başvuru aşamasında size hevesli anlamda takviye romanya vizesi verecektir.

şayet Romanya’da görüşme edilecek şahıs; vize sahibine sponsor olmayacaksa, Romanya’da bulunulacak ruz başına 50 Euro ve mecmu en az 500 Euro başlamak üzere maddi yeterlilik ispatlanmalıdır.

İzmir’bile ve çevre illerde ikamet fail yurttaşların Romanya ara sınav saksıvurusu kucakin Romanya İzmir Kellekonsolosluğu’na danışma etmesi gerekir.

Report this wiki page